(advertentie)

Kinderwoud

image001

Kinderwoud biedt meer dan opvang alleen!

Kinderwoud Kinderopvang biedt kinderen van 0 tot en met 13 jaar leeftijdsgerichte kinderopvang in een geborgen huiselijke omgeving. In Burgum, maar ook in Hurdegaryp,Tytsjerk, Oentsjerk en Gytsjerk vindt u de kwaliteit van Kinderwoud. Stuk voor stuk locaties met een eigen persoonlijke sfeer. Kinderwoud heeft peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang, maar ook gastouderopvang bestaat tot onze mogelijkheden. Er kan een gastouder van Kinderwoud bij u thuis komen, maar uw kinderen kunnen ook bij de gastouder thuis worden opgevangen. Gastouderopvang is vooral geschikt als u onregelmatige diensten heeft. Ons gastouderbureau kunt u bereiken in Burgum onder het telefoonnummer 0511 – 46 38 82.

foto lotte 5

Bij de Buitenschoolse opvang van Kinderwoud kunnen de kinderen heerlijk bijkomen als ze uit school komen. Samen spelen, knutselen of gewoon lekker op de bank hangen of een boekje lezen. Het kan allemaal, de kinderen kiezen zelf wat ze leuk vinden. Elke week worden er ook bijzondere leeftijdsgerichte activiteiten georganiseerd. En als de school vakantie heeft dan gaan we er vaak ook nog even op uit en brengen een bezoek aan de Aqua Zoo of bijvoorbeeld de kinderboerderij in Drachten. Uw kind beleeft elke dag een mooie dag bij Kinderwoud. Indien u meer wilt weten over één van onze vormen van kinderopvang dan horen wij graag van u.
Voor professionele buitenschoolse opvang kunnen de kinderen van de Wraldpoarte in Garyp gebruik maken van onze buitenschoolse opvang De Reinboge in Burgum. De kinderen worden met de taxi opgehaald uit school en naar de buitenschoolse opvang in Burgum gebracht. Deze service bieden wij u gratis aan. Onze ervaringen hiermee in andere dorpen zijn positief. De kinderen vinden het reuze interessant en u weet als ouder en verzorger dat uw kind veilig en vertrouwd wordt gebracht. U kunt uw kind zelf ophalen uit onze locatie in Burgum.
Onze pedagogisch medewerkers laten u graag zien wat uw kind bij ons beleeft. Komt u gerust eens kijken met uw kind(eren). Om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken is ons aanbod erg flexibel. Wij zoeken graag voor u uit welke contractvorm het meest voordelig voor u uitpakt. Belt u ons voor het maken van een offerte, dan weet u precies waar u aan toe bent. Pas als uw kind in goede handen is, kunt u met een gerust hart aan het werk.
Wij geven u graag een rondleiding en uw kind kan ook een keer komen proefdraaien om de prettige sfeer te ervaren. Wilt u een bezoek brengen aan een locatie van Kinderwoud of heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met onze clustermanager Gerda de wind zij is bereikbaar via tel 06 57316873. Wilt u eerst weten wat uw kosten zijn voor de kinderopvang die u nodig heeft, dan kunt u contact opnemen met onze collega's van Planning en Plaatsing via 0513 – 610 825.
Graag tot ziens bij Kinderwoud!

U kunt ons laatste nieuws nu ook op Twitter volgen:  @kinderwoud

 
totop
Rabskute.JPG

 'De Rabbelskûte' 23e jaargang nr.4 van 3 april 2020 is uit. De Garipersite heeft weer enkele artikelen voor u overgenomen.

De volgende Rabbelskûte verschijnt op 5 juni 2020.
Kopij inleveren uiterlijk vrijdag 29 mei 2020 om 19:00 uur bij Anne Albada, Feanhústerpaad 12, 9263 RN in Garyp.
Zo mogelijk via het e-mailadres van de dorpskrant derabbelskute@gmail.com

Collecterooster 2020

  • 05-04 t/m 11-04 Hartstichting
  • 10-05 t/m 16-05 Longfonds
  • 24-05 t/m 30-05 Prins Bernhard Cultuurfonds 31-05 t/m 06-06 Epilepsiefonds
  • 07-06 t/m 13-06 Natuurmonumenten