• (G)iest ek mei?

    (G) iest ek mei? Samen eten. Op vrijdag 6 september is iedereen vanaf 16 uur welkom in It Geahûs! Opgeven bij: Eelke Hoekstra, tel 521975, e.hoekstra@hetnet.nl, en It Geahûs, tel. 521249. Opgeven vóór woensdag 4 september.

Benefietkerstconcert “De Waarmte fan Desimber” voor Gods Golden Acre!

Wanneer: zaterdag 22 december 2018
Hoe laat: 20:00 uur
Waar: Andreastsjerke (Greate Buorren 21, Garyp)
Entree: €5,00
Voorverkoop: Spar Bijlsma en Elzinga Diervoeders, Garyp

De winter komt met rasse schreden dichterbij. De kaarsjes worden massaal ontstoken, de kachels worden een paar graden hoger gedraaid, de stamppotten worden weer wekelijks terugkerende gerechten in de Nederlandse keukens, en kerstconcerten poppen als paddenstoelen uit de grond. Echter, in Garyp staat een heel speciaal kerstconcert in de planning: “De Waarmte fan Desimber”.
Op zaterdag 22 december, 20:00 uur, in de Andreastsjerke te Garyp, zal dit benefietkerstconcert opgevoerd worden. Het belooft een prachtige muzikale avond te worden waarbij u zich kunt warmen aan sfeervolle (kerst)liederen gebracht door troubadour Adri de Boer. Folkert Wesseling zorgt hierbij voor de theatrale verbeelding van de kerstgedachte en Ilja Rozenberg is verantwoordelijk voor de dans.
De entree is slechts €5.
De opbrengsten van het concert gaan naar het goede doel: Gods Golden Acre. Gods Golden Acre is een weeshuis in Zuid-Afrika, opgericht door Heather Reynolds. De Súd-Afrika groep van Garyp en Sumar is al tientallen jaren betrokken bij Gods Golden Acre en blijft zich nog altijd inzetten voor dit goede doel. Het huidige project is “Project Skoolbus”. Met het geld wat ingezameld wordt kan het wagenpark van Gods Golden Acre vernieuwd en onderhouden worden, zodat de weeskinderen veilig naar school kunnen worden gebracht.
Laat uw hart verwarmen met de kerstgedachte! Kom naar Garyp op 22 december! Graag tot dan!
De Súd-Afrika groep Garyp en Sumar & het uitvoerende trio Folkert Wesseling, Adri de Boer en Ilja Rozenberg

Meer informatie over Gods Golden Acre? Ga dan naar http://godsgoldenacre.nl/

ProjectSkoolbus

Rabskute.JPG

 'De Rabbelskûte' 22e jaargang nr. 5 van 12 juli 2019 is uit. De Garipersite heeft weer enkele artikelen voor u overgenomen.

De volgende Rabbelskûte verschijnt op 13 september 2019.
Kopij inleveren uiterlijk vrijdag 6 september om 19:00 uur bij Anne Albada, Feanhústerpaad 12, 9263 RN in Garyp.
Zo mogelijk via het e-mailadres van de dorpskrant derabbelskute@gmail.com

Collecterooster 2019

  • 02-09 t/m 08-09 KWF Kankerbestrijding
  • 09-09 t/m 15-09 Prinses Beatrix Spierfonds
  • 16-09 t/m 22-09 Nierstichting